VIDEO'S

EL CHOCLO

Onze bewerking van de bekende tango El Choclo. 2010 verscheen dit nummer op ons album May we have this dance? 10 jaar later, deze versie, voor het dubbel album Family-Life. Met dank aan Lennart Miketta (film & edit) en Karani Music (recording). Veel kijk- en luisterplezier!

SONGBIRD

Een eigen Wiesenekker compositie voor twee mandoline’s ūüôā SONGBIRD – enjoy the mando’s! Met dank aan Lennart Miketta (film & edit) en Kerani Music (recording) – dit nummer is verschenen op Saevis Tranquillus in Undis.

DI SAPOSJKELACH

Di Saposjkelach oftewel de kleine laarsjes in het Nederlands. Onze bewerking van dit traditionele klezmerstuk is ook te horen op Saevis Tranquillus in Undis. De video is gefilmd in onze eigen muziekstudio in Wuppertal.

WAVES

Waves (aka: I won’t drown my blues away) is te horen op¬†Saevis Tranquillus in Undis.¬†De muziek is van ons, de lyrics zijn geschreven door onze vriend en mandolinespeler Brian Oberlin uit Portland (Oregon).

FIESTA S√ďLLER

Los Sólleros (Marijke, Michiel, Maxim & Christopher) spelen een zonnige compositie van vriend en mentor Dieter Kreidler.

TRAILER BAUMSTRASSE 14

De trailer van ons album Baumstrasse 14, gefilmd bij ons thuis en bij The New Acoustic Gallery in Wuppertal.

BATTAGLIA A DUE

Battaglia a Due is een compositie van Michiel, dat bestaat uit vier delen. Het stuk is gebaseerd op het verhaal van David en Goliath uit het Oude Testament (1 Samuel 17). Deze compositie staat ook op ons album Baumstraße 14. Veel plezier met het gevecht!

FLATBUSH WALTZ

Flatbush Waltz is een nummer van Andy Statman, dat we graag op het podium spelen. Andy is een klezmer klarinettist en bluegrass/newgrass mandoline speler uit New York. De Waltz is vernoemd naar een avenue in Brooklyn. Dit nummer is verschenen op ons album May we have this Dance?

CANZONETTA

Live-opname van de Canzonetta, uit de opera Don Giovanni van Mozart in het Concertgebouw van Amsterdam. Marijke speelt de mandoline partij.

LULLABY FOR LONESOME HEARTBREAKERS

Live-opname van de eigen compositie Lullaby for Lonesome Heartbreakers in the New Acoustic Gallery in Solingen (nu in Wuppertal) samen met Tim Connell en Oliver Waitze. Het nummer verscheen op Saevis Tranquillus in Undis.

NAQUELE TEMPO

Samen met onze vriend Tim Connell uit Portland, een gitaar en mandoline duo met het stuk Naquele Tempo van de Braziliaanse choro componist Pixinguinha.