WORKSHOPS

Muziek is altijd een avontuur! Samen spelen met gelijkgestemde of het nu beginnende of meer ervaren spelers zijn, stoeien met ritme, nieuwe loopjes onder de knie krijgen of even in een heel andere tijd duiken om de achtergrond van een stuk te leren kennen.

Net als op de bühne bieden wij tijdens workshops een breed scala van stijlen: klassiek, pop, barok, rock, wereldmuziek en ook graag geïmproviseerde muziek. In onze workshops staan de mandoline en gitaar in hun verschillende vormen en mogelijkheden centraal: klassiek, elektrisch, akoestisch en als barokinstrumenten. Met ons als docent gaat er een wereld van muziek open.

Voor een overzicht van de komende workshops en cursussen:


Marijke en Michiel zijn als gediplomeerd docent verbonden aan verschillende muziekscholen en conservatoria: Musikschule der Stadt Bottrop, Musikschule der Stadt Monheim am Rhein, Clara Schumann Musikschule Düsseldorf, Robert Schumann Hochschule Düsseldorf en als gastdocent aan het Artesis Conservatorium in Antwerpen. Ze doceren zowel akoestische als elektrische gitaar, mandoline en basgitaar.

De combinatie van gepassioneerd docent en uitvoerend kunstenaar maakt dat ze veelgevraagde docenten zijn voor workshops en cursussen. Of deze zelf leiden, zoals o.a. ‚Der Sommerkurs am romantischen Rhein‘, onder de paraplu van de Bund Deutscher Zupfmusiker (BDZ e.V.).